Tule mukaan!

TULE MUKAAN!

Partio on helppo aloittaa. Katso Ryhmät sivulta sinulle tai lapsellesi sopiva ryhmä ja laita ryhmänjohtajalle postia tai soita ja kysy, voisiko tähän ryhmään tulla kokeilemaan partiota. Hyvin usein ryhmissä on tilaa ja niihin otetaan lisää jäseniä läpi vuoden.

Jos tuntuu, että on hankala valita oikeaa ryhmää, kysy lisää sähköpostilla.

info@korpisudet.fi

Tai ota yhteyttä suoraan lippukunnanjohtajaan:

Jouni Salama

immu@korpisudet.fi

0407449167

Koulussa usein kuulee kavereilta partiosta. Kamujen kanssa partio on helpointa aloittaa niin, että tupsahtaa vain paikalle kokoukseen. Vartionjohtaja antaa uusille partiolaisille ohjeet, miten uuden partiolaisen tiedot kerätään jäsenmaksua (sisältää partiovakuutuksen) varten. Muutaman kerran voi aivan mainiosti käydä tutustumassa – se on täysin maksutonta.

Uusi toimintakausi alkaa syksyisin koulujen alun jälkeen. Joka toimintakauden aloituksen löydät Tapahtumat osiosta. Mukaan jo ensimmäisellä kertaa kannattaa ottaa ulkoiluun sopiva vaatetus.

Partio on edullinen harrastus. Vuonna 2018 partiolaisten jäsenmaksu Kymenlaakson partiopiirissä ja Pyhtään Korpisusille oli vain 49.50€ vuodessa. Tästä jäsenmaksusta lippukuntamme ei saa mitään. Lippukuntamme omat retket ja viikkotoiminta on maksutonta. Jäsenmaksu sisältää partiovakuutuksen, joka on oltava voimassa retkillä ja leireillä. Katamme toimintamme kulut adventtikalenterien myynnillä, erilaisilla tempauksilla ja avustuksilla (mm. Pyhtään kunnalta).

Partiolaisen tietojen syöttäminen

Kun olet jutellut lippukunnanjohtajan tai ryhmänjohtajan kanssa, sinun tulee täyttää partiolaisen ja huoltajan tiedot Suomen partiolaisten jäsenrekisteriin. Kun syötät tietoja, muista seuraavat asiat:

  • Jos lapsella ei ole omaa puhelinnumeroa, niin syötä puhelinnumeroksi lapselle pelkkiä nollia, esim. 000 000 0000. Puhelinnumero on pakollinen tieto, joten kenttään tulee syöttää jokin arvo.

  • Kirjoita lisätieto-kenttään ryhmä, jossa lapsi on aloittanut.

  • Kun syötät huoltajan tietoja, anna puhelinnumeron lisäksi myös sähköpostiosoitteesi. Näin voimme tiedottaa sinulle lapsen ryhmää koskevista tapahtumista.