Pyhtään Korpisudet

Lippukuntamme ryhmät viettävät kesän ajan taukoa mutta yksittäisiä leirejä ja muita tapaamisia voidaan pitää. Syyskauden aloituksesta tiedotetaan lähempänä syksyä.

Kuvia tapahtumista.

Kiinnostuitko? Partion voi aloittaa kuka vain iästä riippumatta!

RYHMÄT JA KOKOONTUMISAJAT

Ryhmät kokoontuvat kaudella 2023-2024 kolollamme, Kärsäjärventie 1 (Villa Järvelä) seuraavasti:

MITÄ ON PARTIO?

Partio on vastavoima ”Miks mun pitäis” ja ”Ei kuulu mulle” -asenteille. Partiolla on paljon annettavaa kaiken ikäisillä partiolaisille. Partiossa toiminta jakautuu ikäkausiin jaettuihin ryhmiin. Jokaista ryhmää vetää tehtävään koulutettu partiolainen (aikuinen tai nuori).

Seikkailu ja elämykset kuuluvat olennaisena osana Partioon. Itse tekemällä terve luottamus omiin kykyihin ja taitoihin kasvaa. Ryhmässä oppii myös, että kaikkien ei tarvitse osata kaikkea eikä ole olemassa parasta partiolaista.

Pyhtään Korpisudet on partiolippukunta, joka toimii Pyhtäällä. Lippukunnan kolo sijaitsee Huutjärvellä, aivan koulun vieressä (Kärsäjärventie 1,  49210 PYHTÄÄ)

Pyhtään Korpisudet on rekisteröity yhdistys ja se on perustettu 25.5.1981. Lippukuntaa johtaa lippukunnanjohtaja (LPKJ) ja hallitus. Lippukunnanjohtaja, eli yhdistyksen puheenjohtaja, on 18 vuotta täyttänyt partiolainen. Lippukuntaa tukevat vanhempainyhdistys, sekä Pyhtään kunta.