PARTIOLAISTEN ADVETTIKALENTERI

Partiolaisten adventtikalenteri on myynnissä jälleen 15.10.!

Ostamalla partiolaisten adventti­kalenterin tuet paikkakuntasi nuorten harrastustoimintaa. Kalenterin hinta on 10€ josta menee lähes puolet paikallisen lippukantasi suoraan tukemiseen.

Tänävuonna voit tilata kalenterin postilla suoraan kotiin! Muista ilmoittaa lippukunnaksi "Pyhtään Korpisudet". Mikäli haluat tukea lippukuntaamme.

Voit myös tulla ostamaan kalenterin kololtamme Kärsäjärventie 1 49210 Pyhtää. Maanantaisin kello 17:00-19:00. Maksutapoina käy lasku taikka käteinen. Valitettavasti korttimaksua ei meillä vielä ole.

Mikäli haluat että lähetämme innokkaan partiolaisen kotiovellesi kalenterin kanssa. Lähetä testiviesti numeroon: 0407449167 ja laita viestiin osoitteesi, suurinpiirtein sopiva ajankohta ja montako kalenteria tahtoisit. Ilmoittelemme kun saavumme alueelle!

Adventtikalenterien myyntituotto käytetään kokonaisuudessaan partiotoimintaan, ja suurimman osan siitä saavat kalentereita myyneet paikalliset lippukunnat. Kiinnitämme tänä vuonna erityistä huomiota myyjien ja asiakkaidemme turvallisuuteen.

Tänä vuonna kalenterin on kuvittanut lastenkirjakuvittajana tunnettu Christel Rönns.