Lipeä Ahma 2023

Legendaarinen syysleiri saapuu jälleen 2.-5.11.2023 ja PKS järjestää sen nyt jo seitsemättä kertaa!

Lipeä Ahma

Lipeä Ahma on Pyhtään Korpisusien järjestemä vuosittainen syysleiri. Leirillä on aina vaihteleva määrä ohjelmaa siten, että kaikille on jotakin. Pääosassa on kuitenkin yhdessäolo ja hauskanpito muun muassa paljun ja bileiden merkeissä. Lipeä Ahmalle ovat tervetulleita kaikki. Tule tekemään ja kokemaan Lipeä Ahma!

Tietoja leiristä

Leiri sijoittuu tänä vuonna marraskuun ensimmäiselle viikonlopulle 2.-5.11. 

Leirialueelle voi saapua torstaina klo 17.00 alkaen ja yhteinen aloitus on klo 18. Yhteisen aloituksen jälkeen saapuneiden tulee ilmoittaa itsensä leirille keittiöllä.

Lopetamme leirin sunnuntaina siten, että alue tyhjenee viimeistään klo 14.00 

Leiri pystytetään perinteiseen tapaan Haminan Lintukotoon. Kaikki leiriläiset majoittuvat sisätiloissa. Leirin johtajiston saa kiinni keittiörakennukselta.

Yhteiskuljetusta ei järjestetä, mutta suosittelemme kimppakyytejä.

Leiripaikan osoite:

Tykkitie 34, 49660 PYHÄLTÖ

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu 1.9.-15.10. jäsenrekisteri Kuksassa. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista 31.10. asti, mutta erityisruokavalioita ei taata.

Koko leiri maksaa 40€. Ilmoittautumisen yhteydessä voit valita päivät, joina osallistut leirille. Silloin hinnaksi tulee 10€/päivä.

Leirille saavat osallistua kaikki 2010 syntyneet ja sitä vanhemmat. Ohjelma on suunnattu tasava-ikäisille, mutta toivomme lippukunnista myös aikuiset mukaan.

Lipeä Ahma -swägi

Ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollista tilata Lipeä Ahma -huppareita, -termosmukeja ja -kangaskasseja. Leirituotteet on varustettu upouudella grafiikalla, jonka näet alapuolella kokotaulukon vieressä.

Myös leirillä on mahdollista ostaa tuotteita, mutta emme takaa niiden riittävyyttä. Toimi siis nopeasti, sillä nopeat syövät hitaat!

Varustelista

Julkaistaan pian...